2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos

Publikavimo data: 2022-12-01 2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos

23-ieji trečiojo tūkstantmečio metai pasitinka su kiek netikėtomis madomis ir tendencijomis. Jos visų pirma atsispindi ne Paryžiaus ar Milano madų namų podiumuose, o čia gatvėse, jaunimo susibūrimo vietose. Aišku, begalinis noras išsiskirti niekur nedingo ir nedings, todėl pamatysime dar daugiau individualizuotų rūbų ir aksesuarų.

Ko tikėtis iš 2023-jų? Ką verslai užsakinės, kad galėtų padovanoti savo kolegoms ir klientams, nenorintiems atsilikti nuo pasaulinių madų tendencijų?

Rave is back!

Ne, senelis Scooteris į radijo stotis ir pasaulines scenas negrįžta. Reivo ikona ramiai stebi šiuolaikines jaunimo madas, ir jam tikrai patinka, ką mato. Plačios platėjančios kelnės ir apsmukę džemperiai, kuriems nesvarbūs nei amžius, nei lytis, kuriuos galima derinti prie vaivorykštės atspalvių plaukų, tikrai bus populiarūs rūbai 2023 metais. Reivas grįžta su trenksmu.

Tai ne šiaip sau keliais dydžiais per didelis džemperis su ar be gobtuvo. Tai individualybės manifestas, nes ant tokio džemperio turi būti bent viena išskirtinė detalė – originalus piešinys ar užrašas. Anime vaizdeliai, techno muzikos ir subkultūros elementai ar užrašai turi būti originalūs, ne masinės gamybos. Tai padaryti leidžia atpigusios DTF spaudos technologijos.

DTF spauda – tai tiesioginė spauda ant tekstilės. Ji labai ilgaamžė ir atrodo puikiai. Šilkografija ir siuvinėjimas, deja, lieka nuošalyje ir naudojami itin retais atvejais. Šiuolaikinis jaunimas renkasi direct transfer spaudą tiesiai ant marškinėlių ar džemperių, o vis dažniau ir ant kelnių.

Kas nukirpo rankoves?

Kaip parasta būti madingu! Tiesiog nukirpai rankoves ir jau neatsilieki nuo mados. Dar visai neseniai karaliavo berankoviai marškinėliai, o dabar karaliauja pusinės ar ¾ ilgio rankovės. Tikriausiai pastebėjote, kad rankovės dabar yra ne iki riešo, o iki dilbio, bet žemiau alkūnės. Tai aktualu plonesniems rūbams – marškinėliams. Taip pat galima pamatyti ir tokių modelių džemperių.

2023 metais nepilno ilgio rankovės bus labai populiarios ne tik jaunimo tarpe, bet ir verslo sektoriuje, kur dažnai vyrauja casual aprangos stilius.

Per didelių rūbų tendencijos

Reivo subkultūrai yra būdingi over-size rūbai, kai jaunimas vaikšto pora dydžių per dideliais džemperiais, labiau primenančiais sukneles, o ne šiltus ir patogius laisvalaikio rūbus. Aišku, juos nešioja tiek merginos, tiek vaikinai. Nesvarbi nei lytis, nei spalva.

O spalvos dabar populiarios pačios įvairiausios. Klasikinės juoda ir mėlyna po truputį užleidžia savo pozicijas pastelinėms spalvoms – rožinei, rausvai, kreminei, baklažaninei (purpurinei), salotinei, žydrai ir t.t. Rūbų spalvos gali būti visų vaivorykštės spalvų, nes esminis akcentas vis tiek lieka užrašams, logotipams ir paveikslėliams. Jų iš interneto prirenkama pačių įvairiausių ir originaliausių.

Ekologiška senovė – medžiaginiai maišeliai

Dar visai neseniai jaunuolis, daiktus susidėjęs į medžiaginį maišelį sulaukdavo ir nemažai pašaipų – „vaikštai kaip koks pensininkas sovietmečiu...“ Keista, bet per dvidešimt metų pašaipas pakeitė padrąsinimo ir palaikymo gestai ir žodžiai: originalu, tvaru, ekologiška, draugiška aplinkai...

Plastikinius maišelius pakeitė daugkartinio naudojimo medžiaginiai maišeliai, dažniausiai siuvami iš medvilnės ar net lino. Maišelis turi būti originalus – su užrašu arba šūkiu. Čia naudojama ta pati DTF spaudos technologija, kuri idealiai tinka tokiems nedideliems tekstilės gaminiams, nes atspausdinus nepasikeičia tekstūra, priešingai nei šilkografijos atveju.

2023-ji bus įdomūs metai. Mažiau dėmesio originalioms veido apsaugos kaukėms, kaip buvo 2021-siais, bet daugiau dėmesio dideliems ir ryškiems reivo kultūros įkvėptiems rūbams. Svarbu, kad būtų patogu, originalu ir, žinoma, tvaru.

2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos2023 metų verslo dovanų ir spaudos būdų tendencijos

 

Patalpinta rubrikoje(-ose): Dovanos
, Drabužiai
, Reklamos paslaugos
, Spauda
Balsavo: 38
Adresas:
Šilutės pl. 2, KLAIPĖDA
Telefonas:
El. paštas:
Tinklalapis:
Avalynė
Darbo sauga
Drabužiai
daugiau veiklų >
Kuriame, modeliuojame ir prekiaujame įvairios paskirties darbo drabužiais. Atliekame reklaminės spaudos ir siuvinėjimo darbus ant darbo ir(...)
Balsavo: 17
Adresas:
Vilniaus g. 4, PASVALYS
Telefonas:
El. paštas:
Tinklalapis:
Spauda
DARBAS-Pasvalio rajono laikraštis.Jame rasite:Aktualijas;Krašto naujienas;Straipsnius apie žmones, švietimą,kultūrą ir sportą.8 684 48554.(...)
Balsavo: 41
Adresas:
P. Lukšio g. 7, VILNIUS
Telefonas:
El. paštas:
Tinklalapis:
Reklamos paslaugos
Reklamos stendai
STENDŲ GAMYBOS ir REKLAMOS AGENTŪRA - EUROEGO. GAMINAME, PREKIAUJAME, NUOMOJAME mobilius parodinius stendus, parodų įrangą. Plačiausias stendų(...)
www.kopicentras.lt
www.mokesciulabirintai.lt
www.kopicentras.lt
www.mokesciulabirintai.lt