TECHNOLOGINIŲ PRAMONĖS PROCESŲ AUTOMATIZAVIMO PROJEKTAI IR ĮRANGA !!!

Paskelbta: 2017-06-16

HIDROTEKA, UAB UAB "HIDROTEKA" patikimas partneris automatizavimo srityje. Mūsų veiklos sritis - technologinių pramonės procesų automatizavimo projektai ir įranga. Tiekiame automatizacijos elementus, pagamintus mūsų patikimų ilgamečių partnerių išsivysčiusios pramonės šalyse, todėl galime garantuoti už kiekvieno elemento kokybę.
Įmonės teikiamos paslaugos: Sudarome ir įgyvendiname technologinių ir gamybos procesų projektus. Projektuojame automatizuoto procesų valdymo sistemas pagal klientų užsakymus. Programuojame loginius proceso valdiklius, vizualizacijos sistemas ir operatorių pultus. Atvaizduojame automatizuoto valdymo procesų informaciją. Įdiegiame ir paleidžiame sistemas. Nustatome dažnio keitiklių parametrus. Suderiname ir paleidžiame dažnio keitiklius. Atliekame jų remontą. Montuojame valdymo skydus.
Parenkame optimalią automatizacijos elementų komplektaciją pagal techninius parametrus ir kainą.
Randame techniškai veiksmingus įvairių gamintojų automatizacijos elementų pakaitalus. Užtikriname parduodamos įrangos garantinę ir pogarantinę priežiūrą.
Ruošiame techninę dokumentaciją lietuvių kalba. Konstruojame ir gaminame spec. įrangą: galios ir valdymo blokus, indikatorius, keitiklius. Konsultuojame technologinių procesų automatizavimo klausimais.
JEIGU JŪS TURITE PROBLEMŲ AR UŽDAVINIŲ GAMYBOS PROCESO AUTOMATIZAVIMUI, JEI JUMS REIKIA SUPROJEKTUOTI, PAGAMINTI IR INSTALIUOTI AUTOMATIKOS ĮRENGINIUS ARBA PAKEISTI NEBEFUNKCIONUOJANTĮ AUTOMATIKOS ELEMENTĄ KITU FUNKCIONUOJANČIU, TADA SAVO PROBLEMAS DRĄSIAI GALITE PATIKĖTI MUMS !!!

HIDROTEKA, UAB

www.sekluva.lt